logo

REPATRIERE DECEDATI

Suntem in sprijinul dumneavoastra!

REPATRIERE DECEDATI PRIN MIJLOACE DE TRANSPORT TERESTRU / AERIAN

Mobirise

Transport funerar international

Asiguram transport funerar international, prin serviciul de repatriere persoane decedate din Europa sau tari non-UE (precum America).
Asiguram cele mai prompte servicii de repatriere pentru decedati, in baza unui contract semnat, in prealabil, intre beneficiar si prestator. Aici sunt incluse clauzele si angajamentele serviciilor pe care Funerare Dorobantu le ofera: timpul de repatriere, tipul sicriului necesar transportului (lemn + zinc), datele de identificare fiscala a societatii si a reprezentantului legal al acesteia, precum si actele necesare repatrierii.

Suntem o firma de pompe funebre autorizata pentru a oferi si servicii de repatriere decedati si transport international. Organizam repatrieri decedati din/spre intreaga lume, atat pe cale terestra (cu masini echipate corespunzator si legal pentru transport), cat si pe cale aeriana (cu avionul, in conditii corespunzatoare si legale).

Asiguram si intocmim toate actele necesare pentru eliberarea unui pasaport mortuar, dar ne ocupam si de eliberarea documentelor sau a autorizatilor necesare repatrierii decedatului. Pe intreaga durata a transportului asiguram conservarea defunctului in cele mai bune conditii.

Costul pentru repatriere decedati este influentat de tipul serviciilor solicitate (in functie de sicriu, taxa tarii in care a avut loc decesul, taxele serviciului de politie mortuara, eventualele taxe consulare, costul la urgenta a apostilei, al serviciului de imbalsamare) precum si calea de repatriere – terestra sau aeriana.

IN VEDEREA PREGATIRII TRANSPORTULUI FUNERAR SE PARCURG URMATOARELE ETAPE:

Mobirise


* Intocmirea documentelor;
* Servicii de imbalsamare certificata si de conservare a corpului/tanatopraxie;
* Intocmirea documentelor pentru obtinerea pasaportului mortuar;
* Intocmirea documentelor consulare;
* Asigurarea unui sicriu special pentru repatrierea internationala;
* Preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morga;
* Documentele vamale;
* Transportul sicriului la destinatia din tara in care realizam repatrierea;

TIMPUL NECESAR UNEI REPATRIERI DECEDATI

Mobirise


In general, repatrierea dureaza intre 5 - 15 zile lucratoare, de la data eliberarii decedatului de catre autoritatile locale pana la eliberarea scrisorii de autorizare. Firma de servicii funerare si repatriere decedati incepe colectarea documentelor necesare si apoi trimite detaliile de repatriere rudelor si apartinatorilor de drept.

Timpul de repatriere decedati poate sa difere in functie de tara de unde se face repatrierea, dar si de circumstantele decesului. De asemenea, procesul mai poate fi influentat si de metoda aleasa (terestra sau aeriana).

Echipa noastra va poate oferi consultanta gratuita si va poate raspunde la orice intrebare, apeland Serviciul info-clienti disponibil NON-STOP!

CONTACT

Suntem in sprijinul dumneavoastra!

Trimite un mesaj/apeleaza!

2019 Funerare Dorobantu. All Rights Reserved