REPATRIERI DECEDATI DIN AUSTRIA

În cazul unui deces în Austria, o firmă de servicii funerare sigur te va ajuta

Cum decurge un serviciu funerar de repatriere din Austria catre tara noastra?

Repatrieri Decedati

Relația dintre casele funerare și familiile care trec printr-un eveniment trist trebuie să fie puternice. În primul rând, o firmă de servicii funerare a fost creată special pentru a ajuta la greu pe cei care trec prin momente grele și au suferit o pierdere – pe cineva drag. Astfel, profesioniștii funerari pot stabili o legătură puternică, emoțională cu familiile pe care le servesc. Înainte de toate ănsă se pot ocupa de lucrurile grele în ceea ce privește o înmormântare. Căci, de exemplu, dacă acel cineva drag este român și a decedat în Austria, atunci vorbim despre servicii repatriere decedați Austria.

În acest caz, firma de servicii funerare se poate ocupa de transport. Iar transport international Austria se poate face numai în condițiile prevăzute de legislația austriacă – respectiv a țării în care a avut loc decesul și în conformitate cu regulile internaționale aplicabile. E bine să știți că, costurile repatrierii variază în funcție de locul (locul din Austria, în cazul de față) în care a avut loc decesu, locul unde trebuie repatriat defunctul, numărul de kilometri parcurși, sicriul cu care se va face repatrierea, modalitatea pentru care se va opta pentru revenirea in tara a decedatului, etc. De obicei, o firmă de servicii funerare va face tot posibilul în a se încadra în suma pe care o are familia alocată pentru evenimentul funerar.

Nu vă puteți ocupa singuri de așa ceva

Nu uitați: Dacă Ambasada sau Consulatul Romaniei au fost anunțate despre deces, acestea informează Ministerul Administrației și Internelor din România, cu obligația de a anunța familia despre deces. Ambasada sau Consulatul Romaniei vor elibera un certificat de deces românesc, realizabil doar în baza certificatului de deces eliberat inițial de autoritățile locale din țara respectivă și altor documente prevăzute de legislația română. În caz că decesul nu s-a înregistrat la Ambasadă sau Consulat, atunci certificatul de deces românesc va fi eliberat de autoritățile române, pe baza certificatului de deces străin și a documentelor prevăzute de legislația română.

Dacă vă întrebați totuși de ce nu vă puteți ocupa singuri de așa ceva și de ce trebuie să apelați la serviciile unor profesioniști funerari, aflați că „expedierea” unui corp la nivel internațional poate fi foarte dificilă. Reglementările dintre țări diferă foarte mult. Prin urmare, e necesar să apelați la o firmă de servicii funerare, deoarece cei de aici sunt familiarizați cu cerințele.

CONTACT

Suntem in sprijinul dumneavoastra!

Trimite un mesaj/apeleaza!

2019 Funerare Dorobantu. All Rights Reserved