logo

SERVICII FUNERARE SECTOR 1

Suntem in sprijinul dumneavoastra!

Daca ai nevoie de servicii funerare de calitate

Servicii Funerare Ilfov Esti in cautarea unei firme care sa va ajute sa planificati o ceremonie funerara? Intai de toate trebuie sa stiti ca serviciul funerar reprezinta unul dintre cele mai importante elemente legate de faptul cum este condusa o persoana pe ultimul drum al vietii.

Exista servicii complexe in domeniul funerarelor in Romania, cu atat mai mult in Bucuresti - Servicii funerare sector 1 si in Ilfov. Aceste servicii complexe includ, printre altele, urmatoarele: medic legist constatator, imbalsamare, toaletare, declarare deces, livrare sicriu si cruce, transport si manipulare, plus alte servicii.

Iata desfasuratorul mai pe larg in ceea ce priveste tot aceste servicii complexe, dar care ajuta enorm in cazul unui eveniment funerar: Doctor constatare deces - elibereaza certificatul de constatare al decesului; Doctor imbalsamare - elibereaza certificatul de imbalsamare pt depunerea la capela si transport; Recuperarea decedatului de la domiciliu cu targa speciala; Toaletarea decedatului la sala de pregatire special amenajata; Imbalsamarea decedatului la sala de pregatire special amenajata; Asezarea decedatului in sicriu; Transport sicriu domiciliu (dupa caz); Transport decedat la capela/biserica; Transport decedat la cimitir; Manipularea decedatului pe toata durata evenimentului funerar incepand de la domiciliu pana la poarta cimitirului.

Dupa cum ati observat si acesta e un domeniu in care standardele sunt ridicate si, ca in orice alt domeniu, profesionalismul si responsabilitatea sunt prioritare. Un domeniu de activitate care presupune in primul rand a te ajuta cu toate cele necesare, pentru a trece mai usor peste o perioada dificila. A conduce pe cineva pe ultimul drum presupune multe lucruri ce trebuiesc facute pentru a organiza un eveniment funerar asa cum trebuie. Tocmai de aceea iti stau la dispozitie o gama variata de servicii funerare: pentru a ajuta cu toate demersurile necesare.

Asa ca nu ezita, in caz ca ai nevoie de consiliere sau colaborare sa apelezi imediat. Nimeni nu poate prezice momentul exact al mortii. Trebuie sa fim pregatiti cum trebuie pentru asemenea momente, deoarece aceasta e viata si e bine ca asa cum incepe – frumos, organizat, asa sa se si sfarseasca. Si daca va intristeaza acest lucru, inclusiv faptul de a apela la servicii funerare, ganditi-va ca totul face parte din existenta noastra. Si ca e bine ca cineva sa se afle alaturi de tine si sa te ajute cu tot ceea ce ai nevoie pentru a trece peste aceste momente pe care nu ti le doresti, dar care se intampla.

CONTACT

Suntem in sprijinul dumneavoastra!

Trimite un mesaj/apeleaza!

2019 Funerare Dorobantu. All Rights Reserved