REPATRIERI DECEDATI DIN BELGIA

Pentru a fi totul ușor de gestionat și eficient în cazul unui deces în Belgia

Cine va intinde o mana de ajutor in cazul unui deces in strainatate pentru repatrierea din Belgia catre Romania?

Repatrieri Decedati

Se spune că ființele umane sunt total neputincioase pentru a preveni moartea sau a trece peste ea. Eforturile noastre cele mai puternice de a ne apăra de tot ceea ce implică finalul vieții se încheie în cele din urmă în eșec. Toată lumea moare. Putem fi, totuși, recunoscători, că nu toată lumea este la fel de neputincioasă peste moarte ca noi!

Este logic să presupunem că sursa întregii vieți ar ține și cheile morții. Sperăm că atunci când înțelegeți natura morții, veți vedea frumusețea și logica planului de a o depăși. De asemenea, sperăm că atunci când va avea loc un eveniment trist în familia voastră, veți ști cum să îl depășiți. Cu ajutorul unei firme de servicii funerare bineînțeles, veți depăși toate greutățile ce le implică un asemenea eveniment. Spre exemplu, dacă cineva apropiat vouă, român, a murit în străinătate – de exemplu în Belgia, e necesar să știți ce implică repatriere decedați Belgia.

Astfel, e bine să știți că, pentru repatrierea unei persoane decedate, firma de servicii funerare se va ocupa de înregistrarea decesului la autoritățile locale din țara respectivă și la Consulatul Romaniei (dacă familia decedatului dorește acest lucru).

Profesioniștii în servicii funerare există pentru a-ți oferi bune servicii

După ce decesul a fost anunțat la Ambasada sau Consulatul României, acestea la rândul lor informează Ministerul Administrației și Internelor din România, cu obligatia de a anunța familia despre decesul persoanei în cauză. Astfel, Ambasada sau Consulatul României vor putea elibera un certificat de deces romanesc, realizabil doar în baza certificatului de deces eliberat inițial de autoritățile locale din țara respectivă și altor documente prevăzute de legislația română.

În cazul când decesul nu a fost înregistrat la Ambasadă sau Consulat, atunci certificatul de deces românesc va fi eliberat de autoritățile române, pe baza certificatului de deces strain și a documentelor prevăzute de legislația română. În general, profesioniștii în servicii funerare există tocmai pentru a-ți oferi bune servicii și pentru a te scuti de timp pierdut (și în cazul de față, al repatrierii vorbim despre o cantitate mare de timp pierdut). Astfel, cu ajutorul acestor profesioniști veți ști exact ce trebuie să faceți pentru a fi totul ușor de gestionat și eficient.

Și, când veți finaliza tot ceea ce aveți de finalizat atunci când intervine un asemenea eveniment trist în viața voastră, veți înțelege cu adevărat de ce a fost bine să nu fiți singuri în tot ceea ce ați întreprins: de la documente și până la înmormântarea în sine.

CONTACT

Suntem in sprijinul dumneavoastra!

Trimite un mesaj/apeleaza!

2019 Funerare Dorobantu. All Rights Reserved